Inschrijven standaard klassen

Er kan t/m 16 februari ingeschreven worden voor de volgende klassen:

   
2,5 ton Standaard 9 ton Standaard
3,5 ton Standaard 9 ton Standaard (case 1455)
4,5 ton Standaard 11 ton Standaard
5,5 ton Standaard                 Standaard Trucks
7 ton Standaard  

*Inschrijven met een Case 1455 kan alleen in de 9 Ton Standaard (Case 1455), inschrijvingen in een andere klassen worden helaas niet geaccepteerd.

Lees onderstaande informatie goed door voor u zich inschrijft!!

Om mee te kunnen doen aan onze wedstrijd in Assen geldt vanaf 1 januari 2017 bij de NTTO dat een deelnemer in de standaardklasse die niet in de gemeente Assen of een aangrenzende gemeente (Midden-Drenthe, Aa en Hunze, Noordenveld en Tynaarlo) woont, een persoonlijk lidmaatschap van de NTTO moet hebben en dat de standaard tractor geregistreerd moet zijn in het TRS systeem van de NTTO.

Een deelnemer die al lid is van de NTTO en de tractor geregistreerd heeft, wordt verzocht om het inschrijfformulier uit het TRS systeem van de NTTO te halen. Kijk voor het lid worden van de NTTO en het registreren van de standaard tractor op de volgende site:

http://www.ntto.nl/nieuws.php?HNieuwsID=482

Woon je in de gemeente Assen, Midden-Drenthe, Aa en Hunze, Noordenveld of Tynaarlo, dan kun je het inschrijfformulier hier onder gebruiken om in te schrijven voor onze wedstrijd in Assen. Woon je in een andere gemeente en is de tractor nog niet geregistreerd bij de NTTO, dan kun je dit inschrijfformulier nu ook nog gebruiken. Na dat er bekend is wie er deel mogen nemen aan onze wedstrijd moeten degene dit niet lid zijn van de NTTO lid worden en moeten zich dan binnen 14 dagen na bevestiging deelname registreren in het TRS systeem van de NTTO.

Inschrijfformulier standaard tractoren: download

Inschrijfformulier standaard trucks: download

Het inschrijfformulier compleet ingevuld en ondertekend retour sturen naar ronald@indoorassen.nl

(alle inschrijvingen via TRS hoeven niet naar ons gemaild te worden, deze ontvangen wij automatisch)