Inschrijven standaard Tactoren

Er kan t/m 1 Februari ingeschreven worden voor de volgende klassen:

2,5 Ton Standaard               3,5 Ton Standaard

4,5 Ton Standaard               5,5 Ton Standaard

7 Ton Standaard                  9 Ton Standaard (1455)*

9 Ton Standaard                  11 Ton Standaard

Inschrijven voor de Standaard Trucks is momenteel nog niet mogelijk, zodra dit mogelijk is zullen wij dit hier op onze website en op onze facebookpagina bekend maken.

*Inschrijven met een Case/Inter/Ihc 1455 kan uitsluitend in de 9 Ton Standaard op Zaterdag 30 Maart, inschrijvingen met dit type tractor in een andere klasse worden helaas niet geaccepteerd.

 

Lees onderstaande informatie goed door voor je inschrijft!!

Om mee te kunnen doen aan onze wedstrijd in Assen geldt dat een deelnemer in de standaardklasse die niet in de gemeente Assen of een aangrenzende gemeente (Midden-Drenthe, Aa en Hunze, Noordenveld en Tynaarlo) woont, een persoonlijk lidmaatschap van de NTTO moet hebben en dat de standaard tractor geregistreerd moet zijn in het TRS systeem van de NTTO.

Ben je niet woonachtig in de gemeente Assen, Midden-Drenthe, Aa en Hunze, Noordenveld of Tynaarlo en nog geen lid van de NTTO, dan kun je wel eerst inschrijven zonder TRS account. Mocht je vervolgens van ons bericht krijgen dat je deel mag nemen aan de wedstrijd dan ben je verplicht om lid te worden van de NTTO en de tractor binnen 1 week te registreren in het TRS systeem van de NTTO.

Heb je nog geen TRS account, dan kun je inschrijven voor onze wedstrijd via deze link:

https://www.ntto.nl/trs/deeln_standaard/wedstrijd_aanmelden_zonder_account

Je kunt via deze link alleen een inschrijfformulier invullen als je het deelnID van je tractor hebt.

Als je het deelnID van je tractor niet weet, dan kun je het deelnID van je tractor opzoeken via deze link:

https://www.ntto.nl/uitslagen/FS

Als jouw tractor nog nooit bij de NTTO gereden heeft, dan kun je een deelnID voor je tractor aanvragen via deze link:

https://www.ntto.nl/trs/deelnID_aanvragen

 

Is jouw tractor al geregistreerd met een account in TRS, dan kun je alleen maar via je TRS account een inschrijfformulier aanmaken en kun je dus geen gebruik maken van bovenstaande link.

Wil je jouw tractor registreren via TRS, dan kun je een account aanvragen (voor iedere tractor is een apart account nodig) via deze link:

https://www.ntto.nl/trs/index.php

 

Mocht je toch nog problemen ondervinden met het inschrijven of aanmelden met het via TRS dan kan je je vragen richten aan backoffice@ntto.nl